En af livets største begivenheder er dit bryllup. Det kræver meget tid og energi at planlægge. Fokusér derfor på alle de andre praktiske opgaver, og giv os hos Casper DJ ansvaret for musikken til dit drømmebryllup. Dermed kan vi sammen skabe en vellykket fest på jeres største dag!

Skal der være den helt rigtige feststemning, er det afgørende, at musikken spiller. Hos CasperDJ har vi stor erfaring med at planlægge bryllupper, og vi har hjulpet med underholdingen til alt fra et hyggeligt lille intimt bryllup til et storslået slotsbryllup.

Vi har alt på lager, I kan forestille jer, og vi kan hjælpe med at lave et cool teknisk setup, men også et smukt og romantisk setup. Det er jeres dag, og det er jer, der bestemmer.

Hos CasperDJ får du:

  • Rig erfaring og ekspertise i bryllupper
  • Varieret musikudvalg, der passer til flere kulturer og generationer
  • Koordinering og afspilning af brudevals
  • Opstilling af diskotek inden gæsternes ankomst
  • Mulighed for tilkøb af dinnermusik under middagen med remote til toastmaster

Vi har stor erfaring fra mange bryllupper og er eksperter i at skabe den helt rigtige feststemning med oplevelser, som gæsterne aldrig glemmer. Diskoteket er opstillet og klar før festen starter, så gæsterne kan gå til bords i fred og ro. Vi kan tilbyde at levere dæmpet dinnermusik under middagen. Efter middagen er vi klar med såvel brudevals som de bedste hits fra 70’erne op til i dag.

Det er en selvfølge, at musikudvalget er tilpasset kundens ønsker. Vi har stort set al musik i instrumentale versioner, så jeres toastmaster er velkommen til at kontakte os, så vi kan sørge for at have dem med til jeres fest, hvis nogen har et indslag eller en sang, hvor de skal bruges.

Vi har desuden rigtig god erfaring med at afvikle musik til udenlandske gæster, og tilpasser selvfølgelig musikken efter dette, også hvis man har andre traditioner eller ønsker til festen.

Såfremt der ønskes andre indslag, er vi altid parat med vejledning og gode idéer. Kontakt os derfor i god tid, så vi sammen kan planlægge musikunderholdningen og skabe et vellykket arrangement, hvor alle detaljer er helt på plads.

CasperDJ

Hvem er Casper DJ?

FEST TYPE

BRYLLUPSMUSIK

Musikken som bare spiller til dit bryllup...

BRYLLUPSFEST

Du kan læse mere om mine tanker om din bryllupsmusik...

PRIVATFESTMUSIK

Musikken som bare spiller til din private fest...

PRIVATFESTMUSIK

Du kan læse mere om mine tanker om din privatfest musik...

FIRMAFESTMUSIK

Musikken som bare spiller til din firmafest...

FIRMAFESTMUSIK

Du kan læse mere om mine tanker om din firmafest musik...

KONTAKT MIG NU

  • Date Format: MM slash DD slash YYYY